دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

فردی وصیت کرده تا از محل درآمد قطعه زمینی، برایش نماز و روزه بجا آورند. اکنون که مطابق وصیت او عمل شده و قضای عباداتش بجا آورده شده است، تکلیف ورثه در خصوص آن زمین چیست؟ آیا بعد از اتمام نمازهای قضا باید نمازهایی به نیت مستحب بخوانند یا باز هم نمازهای قضا را احتیاطا اعاده کنند (این کار نوعی حبس مال است)؟

پاسخ :
به اندازه ای که یقین کنند نائب یا نائبان به اندازه تمام عمر او نماز صحیح خوانده اند باید عمل شود و بعد از آن لازم نیست.

منبع: makarem.ir