دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

فردى به صورت شفاهى وصىّ و ناظرى براى خود مشخّص نموده، امّا وصيّت نامه كتبى ندارد. آيا اموال او ثلث مى‌شود؟ اگر ثلث نمى‌شود، آيا ورثه مى‌توانند براى ذخيره اخروى پدر، بخشى از اموال را ثلث قرار دهند؟

پاسخ :
وصیّت چه با نوشتن باشد چه به صورت شفاهى هر دو معتبر است و اگر میّت تصریح به ثلث کرده باید ثلث را براى او نگه دارند، و اگر تصریح نکرده ورثه مى‌توانند به میل خود براى او ثلث یا کمتر از آن قرار دهند.

منبع: makarem.ir