دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

فردی این‌گونه وصیت کرده که " وصيت می کنم بعد از مرگم سه دانگ از منزلم را به پسرم و سه دانگ به دخترم بدهيد و لازم به ذكراست همه را واگذار كردم در مقابل مال الصلح مبلغ هزار تومان مشروط به اينكه تا عمر دارم خودم حق تصرف و فسخ داشته باشم." آيا اين وصيت صحيح است؟ اگر نيست به چه صورت بنويسيم؟

پاسخ :
اگر در حال حیات واگذار کنید و تحویل دهید و سپس در اختیار بگیرید و شرط کنید مادام العمر در اختیارتان باشد مشکلی ندارد ولی هر گاه نسبت به بعد از وفات وصیت نمائید تنها در ثلث مجموع اموال پذیرفته است.