دوشنبه، 22 شهريور 1395

پرسش :

شخصى محترم و خیّر در وصیت‌نامه خود از بازماندگان درخواست نموده، از محلّ ثلث اموال او یک حسینیّه و یک مسجد احداث نمایند. بازماندگان حسینیّه را ساخته اند و اکنون در صدد احداث مسجد مى باشند، حال با توجه به اینکه مسجد در آن محل زیاد است و بازماندگان متوفّى اصرار به ساخت مسجد در محل و محدوده زندگى خود دارند ولی وکیل متوفّى تمایل به احداث بنایى براى رفع نیازها ی امامزاده محل را دارند. و اینکه) زمین‌هاى امامزاده همگى وقف مى باشند و ساخت مسجد در این مکان چندان مناسب و ضرورى نمى باشد.آیا مى توان به جاى مسجد حسینیّه اى دیگر، یا یکى دو سالن به بناى امامزاده محل اضافه نمود؟

پاسخ :
وصیّت را نمى توان تغییر داد و باید مسجد ساخته شود، البتّه در محلّى که احتیاج به مسجد بیشتر است، خواه دور باشد یا نزدیک (در صورتى که جاى معیّنى در وصیّت‌نامه تعیین نشده باشد.)

منبع: makarem.ir