چهارشنبه، 24 شهريور 1395

پرسش :

برخى از فقها در لوث، شهادت جماعت زنان را قبول کرده اند، امّا امام راحل(قدس سره) فرموده اند که لوث به شهادت زنان حاصل نمى شود. لطفاً بفرمایید: منظور از جماعت چیست؟ آیا با شهادت یک زن، در خصوص قتل عمد یا غیر عمد، لوث ثابت مى شود؟ ضمناً اگر یک زن انجام قتل توسّط یک فرد، و یک مرد به انجام قتل توسّط فردى دیگر شهادت دهد، آیا لوث ثابت مى شود؟

پاسخ :
در صورتى که جماعتى از زنان، که مورد اعتماد باشند، شهادت دهند، لوث ثابت مى‌شود.

منبع: makarem.ir