چهارشنبه، 24 شهريور 1395

پرسش :

جمعى از مردم سعى دارند مقامات والاى شهداى کربلا را با انبیاى پیشین مخصوصاً پیامبران اولوالعزم یا اصحاب خاص پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله) مقایسه کنند، و از چگونگى آن سؤال مى کنند؟

پاسخ :
ادب و احترام ایجاب مى کند که ما مقامات همه آن‌ها را والا بدانیم و از مقایسه و برترى آن‌ها بر یکدیگر بپرهیزیم و بگوییم همه از اولیاء الله بودند و ما به همه آن‌ها عشق مى‌ورزیم.

منبع: makarem.ir