پنجشنبه، 25 شهريور 1395

پرسش :

با توجّه به این که گوش شامل سه بخش خارجى، میانى و داخلى است، و با عنایت به این که فرموده اند: «از بین بردن مجموع دو گوش دیه کامل دارد.» اوّلا: آیا لاله گوش دیه کامل دارد، یا از بین بردن هر سه قسمت مذکور دیه کامل دارد؟ ثانیاً: در صورت از بین بردن قسمت‎هاى میانى و داخلى تکلیف چیست؟ ثالثاً: منظور از فلج کردن گوش چیست؟ و دیه آن چه مقدار است؟

پاسخ :
لاله هر دو گوش اگر از بیخ کنده شود دیه کامل دارد. و امّا نسبت به بقیّه، اگر شنوایى از کار بیفتد آن هم دیه کامل دارد. و منظور از فلج کردن گوش آن است که لاله چنان آسیب ببیند که خود را رها کند، و مانند یک قطعه گوشت آویزان شود. و دیه فلج کردن دو سوّم دیه کامله است.

منبع: makarem.ir