پنجشنبه، 25 شهريور 1395

پرسش :

چنانچه در اثر ضربه مستوجب ديه چند نقطه از يک استخوان (مانند استخوان ساق پا) دچار شکستگي شود، بفرماييد: الف. آيا هر شکستگي ديه جداگانه دارد يا پرداخت يک ديه براي همه آن ها کافي است؟ ب. در اين فرض، آيا ايجاد چند شکستگي در اثر يک يا چند ضربه با هم تفاوت دارد؟ ج. اگر در اثر ضربه مستوجب ديه، علاوه بر شکستگي استخوان تک‌ه‏اي از همان استخوان نيز جدا شود، آيا براي جدا شدن استخوان، ديه شکستگي استخوان بايد پرداخت شود يا حکم ديگري دارد؟

پاسخ :
الف. هر شکستگی یک دیه مستقل دارد مگر این که چنان به هم نزدیک باشد که یکی به حساب آید.
ب. تفاوتی نمی‎‏کند.
ج. برای [جدا] شدن قسمتی از استخوان باید ارش بپردازد.

منبع: makarem.ir