پنجشنبه، 25 شهريور 1395

پرسش :

نماز اول وقت واجب تر است یا امر و فرمان پدر و مادر؟ یعنی اگر مادر یا پدر انسان امر به کاری کرد آیا باید ابتدا آن کار را انجام داد یا نماز اول وقت را به جا آورد؟

پاسخ :
در صورتی که ترک فرمان پدر یا مادر باعث ایذاء آن‌ها گردد، انجام فرمان آن‌ها مقدم است. زیرا نماز اول وقت مستحب است ولی اطاعت پدر و مادر در آنچه گفته شد واجب می‌باشد.

منبع: makarem.ir