جمعه، 26 شهريور 1395

پرسش :

بعضى از افراد براى کمک به درمان بیمارانى که نیاز به فرآورده هاى خونى یا اعضاى بدن دارند، حاضرند خون یا مثلاً کلیه یا چشم خود را بفروشند، خرید و فروش این اعضا چه حکمى دارد؟

پاسخ :
فروختن خون و کلیه در صورتى که خطرى براى دهنده ایجاد نکند اشکالى ندارد، ولى بهتر آن است که پول را در مقابل اجازه برداشتن کلیه یا گرفتن خون بگیرند، ولى در مورد چشم مطلقاً جایز نیست.

منبع: makarem.ir