جمعه، 26 شهريور 1395

پرسش :

اگر از بافت چربی دست کسی سلول بنیادی استخراج شود و در آزمایشگاه از آن اسپرم تهیه شود. 1)چنانچه این اسپرم برای تولد نواز د به همسر مرد عقیم تزریق شود و فرزندی متولد شود حکمش چیست؟ 2) اگر این اسپرم به زنی غیر همسر تزریق شود حکمش چیست؟

پاسخ :
در صورتی که این کار از قبیل شبیه سازی باشد تلقیح آن به همسر و غیر همسر در موارد ضرورت مانعی ندارد ولی در هر صورت مولود از کسی ارث نمی برد و اگر از قبیل تولید اسپرم و تلقیح مصنوعی باشد تلقیح به غیر همسر جایز نیست و از پدر و مادر خود ارث می برد.

منبع: makarem.ir