جمعه، 26 شهريور 1395

پرسش :

جنینى است که اگر در شکم مادر بماند خواهد مرد، ولى اگر آن را از شکم مادر خارج نمایند و در دستگاه مخصوص (انکوباتور) بگذارند زنده مانده، و به رشد و حیات خود ادامه مى دهد، بفرمایید: 1. تکلیف در این مورد چیست، آیا مى توان بچّه را از شکم مادر خارج نمود؟ 2. آیا قبل از ولوج روح و یا بعد از ولوج، حکم فرق مى کند؟

پاسخ :
1. اگر این موضوع قطعى باشد نه تنها اشکالى ندارد، بلکه اقدام بر آن مطابق احتیاط است.
2. تفاوتى ندارد.

منبع: makarem.ir