شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

لطفاً در خصوص ارش البکارة، در دو فرض بلوغ و عدم بلوغ زانیه، بفرمایید: 1ـ آیا زانیه در موارد ذیل مستحقّ ارش البکارة مى باشد؟ 2ـ زنا با رضایت و میل وى انجام شود. 3ـ زنا در اثر اکراه یا عنف واقع گردد. 4ـ زنا با فریب وى، مبنى بر وعده قطعى ازدواج و مانند آن، انجام پذیرد.

پاسخ :
در صورت بلوغ و رضایت، ارش بکارت و مهر المثل مشروع نیست. و در صورت عنف، یا عدم بلوغ، مهر المثل ثابت است. و با وجود مهر المثل، نوبتى به ارش بکارت نمى رسد.

منبع: makarem.ir