شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

صندوق قرض الحسنه ای برای وام ازدواج بایستی ابتدا 80 هزار تومان به حسابشان ریخته شود بعد از مدت یک ماه 800 هزار تومان وام می‎دهد که اگر 80 هزار تومان را ببخشیم ماهی 16 هزار تومان باید بدهیم واگر 80 هزار تومان را نبخشیم ماهی 32 هزار تومان تا 800 هزار تومان تمام شود آیا این نوع قرض حلال است؟

پاسخ :
هرگاه در مجموع، سودی اضافه بر آن پول دریافت دارند حرام است. مگر به مقدار کارمزد یعنی هزینه صندوق.

منبع: makarem.ir