شنبه، 17 مهر 1395

پرسش :

نمازگزار در جايی از نماز شک می‌کند و در حالی که شک دارد، به اميد اين‌که بتواند به يقين برسد، نماز خود را ادامه می‌دهد: الف) آيا در اين حالت نماز خواندن اشکالی دارد؟ ب) اگر پس از زمان کوتاهی به يک طرف شک يقين کند، آيا می‌تواند طبق يقين جديد عمل نمايد؟

پاسخ :
الف‌: اشکال ندارد، ولی توقّف کند بهتر است. البته اگر ادامه دهد، نمی‌تواند مثلاً به رکوع برود و شک را شکّ بعد از رکوع قرار دهد.

ب‌: باید عمل کند.

منبع: almazaheri.ir