يکشنبه، 18 مهر 1395

پرسش :

در صورت‌ جواز پیوند اعضاء به‌ جای‌ اعدام‌، اگر متّهم‌ توجیه‌ شده‌ باشد و رضایت‌ بدهد که‌ جان‌ چندین‌ انسان‌ نجات‌ پیدا کند، و افراد گیرنده پیوند یا مؤسّسات‌ خیریه‌ یا سازمان‌های‌ بیمه‌گر وجهی‌ را بپردازند، آیا این‌ وجوه‌ می‌تواند به‌ وارثین‌ یا خانواده متّهم‌ برسد؟

پاسخ :
اگر حاکم‌ شرع‌، اصل‌ مسأله‌ را اجازه‌ بدهد، آنچه‌ گرفته‌ می‌شود ملک‌ فردی‌ است‌ که‌ اعدام‌ می‌شود و بعد از اعدام‌ او، طبق‌ قانون‌ ارث‌ باید عمل‌ شود.

منبع: almazaheri.ir