يکشنبه، 16 آبان 1395

پرسش :

بعد از پایان نماز بهتر است اوّل تسبیحات حضرت زهرا«سلام‌الله‌علیها» گفته شود یا آیۀ «إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِکتَهُ یصَلُّونَ عَلَى النَّبِی یا أَیهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیما» خوانده شود؟

پاسخ :
بلافاصله بعد از اتمام نماز، خواندن تسبیحات حضرت زهرا«سلام‌الله‌علیها» بسیار فضیلت دارد؛ امّا تأخیر آن به اندازۀ خواندن آیۀ شریفه و ذکر صلوات که آن هم بسیار فضیلت دارد یا مواردی از این قبیل، اشکال ندارد و از ثواب آن نمی‌کاهد.

منبع: almazaheri.ir