جمعه، 21 ارديبهشت 1397

پرسش :

اگر انسان علم به جنب بودن خود نداشته باشد و چند روزى را با حالت جنب بگذراند و بعد از چند روز متوجه جنب بودن خود شود صحّت اعمال او نظیر نماز و... چه حکمى دارد؟

پاسخ :
در فرض سؤال نمازهایی که در حال جنابت خوانده شده را باید قضا کند؛ ولی اگر در این ایام روزه گرفته باشد، روزه های او صحیح است، مگر این که روزه ی قضاى ماه رمضان گرفته باشد که در این صورت روزه اش صحیح نیست.

منبع: leader.ir