جمعه، 21 ارديبهشت 1397

پرسش :

کسى که کف دو دستش را طورى گچ گرفته‌اند که نمى‌تواند براى تیمم دست‌ها را به صورت کامل به زمین بزند، (قسمت‌هایى از کف دست با زمین برخورد نمى‌کند و فقط اطراف کف دست به زمین مى‌خورد) براى تیمم چه باید بکند؟

پاسخ :
اگر پشت دست‌ها به زمین مى‌رسد باید با پشت دست‌ها تیمم کند، و اگر پشت دست را هم گچ گرفته است به گونه‌اى که تمام آن به زمین نمى‌رسد، نوبت به تیمم با ذراعین است و احوط جمع بین تیمم با ذراعین و تیمم با بعض کف دست است.

منبع: leader.ir