جمعه، 28 ارديبهشت 1397

پرسش :

اینجاب از مدتى پیش دچار کمر درد و زانو درد شده‌ام به‌گونه‌اى که پزشک متخصص تأکید نموده است که به هیچ عنوان نباید زانوهایم را خم کنم. با توجه به مشکل به وجود آمده نمازم را به‌طور ایستاده به سختى مى‌توانم بخوانم که این امر باعث تشدید کمردرد و زانودردم مى‌شود. خواهشمند است جهت اداى صحیح نماز، راهنمایى لازم را بفرمایید.

پاسخ :
در فرض مرقوم، اگر بتوانید با تکیه به دیوار یا عصا ایستاده نماز بخوانید، باید بایستید و در صورتى که ایستادن حتى با تکیه دادن موجب تشدید بیمارى و یا مشقّت شدید باشد، نماز را نشسته بخوانید.

منبع: leader.ir