جمعه، 11 خرداد 1397

پرسش :

منظور از ظن(گمان) در نماز چیست؟ حکم آن چه مى‌باشد؟ آیا کثیرالظن هم داریم؟مثلاً اگر کسى گمان به انجام یک سجده دارد، حکمش چیست؟

پاسخ :
ظن همان احتمال راجح است؛ که در مورد رکعات نماز حکم یقین را دارد و در افعال نماز چنانچه جزء مظنون، مثل قرائت باشد، بنابر احتیاط واجب باید آن را به قصد قربت مطلقه، انجام دهد و نمازش صحیح است؛ ولى اگر مثل رکوع باشد، بنابر احتیاط باید رکوع خود را به‌جا آورده و نماز را هم اعاده نماید.

منبع: leader.ir