جمعه، 11 خرداد 1397

پرسش :

فردى که به علت بیمارى نمى‌تواند از بیرون آمدن باد معده موقع نماز، جلوگیرى کند و معالجه تا کنون بی¬فایده بوده است و احساس مى‌کند با توجه به مشکلات زندگیش اگر بخواهد منتظر بهبودى بنشیند، نمى‌تواند نمازهاى قضایش را به‌جا آورد، چنانچه نمازها را قضا کرد و بعداً بیمارى‌اش رفع شد، آیا باید دوباره نمازها را قضا کند؟

پاسخ :
در فرض مرقوم که امیدى به بهبودى نداشته، نماز قضاهایى که خوانده، صحیح بوده و نیاز به اعاده ندارد.

منبع: leader.ir