جمعه، 11 خرداد 1397

پرسش :

اگر گروهى از مؤمنین اصرار کنند که بنده امام جماعت آنها شوم؛ اما من هم پافشارى کنم که نمى‌شوم چرا که مى‌دانم عادل نیستم، آیا مى‌توانم امام جماعت شوم (بدون نیت امام بودن)؟

پاسخ :
امامت شما براى کسانى که شما را عادل مى‌دانند اشکال ندارد و جماعت صحیح است و در عین حال اگر خودتان نخواستید قصد امامت کنید باز نماز شما صحیح است و اقتداء مؤمنین به شما نیز اشکال ندارد.

منبع: leader.ir