يکشنبه، 21 آذر 1395

پرسش :

اگر با شنیدن صدای اذان یک شهر (مثلا اراک) یقین کند که اذان شهر دیگر (مثلا تهران) شده و افطار کند، روزه اش چه حکمی دارد؟ آیا تفاوتی بین شهرهای نزدیک هم افق و شهر های دور غیر هم افق در این رابطه وجود دارد؟

پاسخ :
اگر بداند در صورت دخول وقت در شهر اول در شهر دیگر نیز وقت داخل شده، می تواند افطار کند و روزه اش صحیح است و در غیر این صورت باید روزه خود را قضا کند مگر اینکه معلوم شود مغرب بوده است.

منبع: zanjani.net