يکشنبه، 21 آذر 1395

پرسش :

بنده دندان درد دارم و در ماه مبارک وقت دکتر دارم. آیا خونریزی دهان روزه را باطل می کند؟ وقتی دهان بی حس می شود نمی توان مطمئن بود خون وارد حلق می شود یا نه؟

پاسخ :
اگر می دانید یا احتمال می دهید خون فرو برده می شود با فرو رفتن خون روزه باطل می شود در اینصورت اگر کشیدن دندان ضرورت ندارد در ساعاتی که روزه نیستید آن را انجام دهید ولی اگر مواظبت کنید که خون پایین نرود روزه تان صحیح است.

منبع: zanjani.net