يکشنبه، 21 آذر 1395

پرسش :

حکم روزه کسی که مشغول غذا خوردن است و علم به طلوع فجر حاصل می شود، چیست؟

پاسخ :
اگر در حال غذا خوردن، فجر طلوع کند باید فورا از خوردن و آشامیدن اجتناب کند و از فرو رفتن باقی مانده غذا جلوگیری کند و روزه اش را بگیرد ولی اگر وقتی غذا می خورده است فجر طلوع کرده باشد روزه اش باطل می شود و از چیزهای که روزه را باطل می کند باید اجتناب کند و بعدا آن را قضا کند.

منبع: zanjani.net