چهارشنبه، 24 آذر 1395

پرسش :

از سن شانزده سالگی تا سن 21 سالگی در ماه مبارک رمضان گاهی بدون عذر افطار کرده ام. حالا تعداد ایام روزه گرفتن و روزه خوردن را نمی دانم و همچنین شک دارم که آیا یا به حرام افطار کرده ام یا نه؟ تکلیفم چیست؟

پاسخ :
باید همه روزه ها را قضا کنید تا یقین کنید روزه قضا ندارید و کفاره تخییری روزه هایی را که یقین دارید نگرفته اید بدهید. اما کفاره جمع واجب نیست ولی باید برای هر روز یک مد طعام به خاطر تاخیر در قضا به مسکین بدهید.

منبع: zanjani.net