چهارشنبه، 24 آذر 1395

پرسش :

اگر دو ماه روزه کفاره که بر عهده شخص آمده با روزی که قبلا نذر کرده بود روزه بگیرد تلاقی کرد، در مورد روزه آن روز باید چه کند روزه کفاره نیت کند یا نذر؟

پاسخ :
اگر نذرش مطلق باشد، یعنی نوع خاصّی از روزه مورد نظرش نباشد، بلکه فقط روزه بودن را قصد کرده باشد، باید آن روز را هم به نیت ادای نذر و هم به نیت کفّاره، روزه بگیرد و اگر نذرش مطلق نباشد، باید آن روز را به نیت ادای نذر، روزه بگیرد و در روزهای بعد از آن، روزه کفّاره را ادامه دهد و در این صورت اشکالی به پی در پی بودن روزه کفّاره وارد نمی‏ شود و لازم نیست روزه کفّاره را از سر بگیرد مگر این که از اول با توجه به این که با روزه نذری اش تلاقی می کند شروع به گرفتن روزه کفاره کرده باشد.

منبع: zanjani.net