دوشنبه، 29 آذر 1395

پرسش :

دختری تا سن 18 سالگی روزه هایی را که از او قضا شده است، بجا نیاورده و الان شروع به گرفتن قضای روزه هایش کرده است.آیا به سبب تأخیر در نگرفتن قضای روزه هایش گناهکار است و آیا این روزه های قضا را باید پشت سر هم بگیرد یا می تواند به تناوب بگیرد؟

پاسخ :
در صورتی که تاخیرش بدون عذر بوده است گناه کرده و باید توبه کند و برای تاخیر در قضای هر روز از روزه های سالهای گذشته یک مد طعام به مسکین پرداخت کند ولی پشت سر هم به جا آوردن قضای آنها واجب نیست.

منبع: zanjani.net