دوشنبه، 20 دی 1395

پرسش :

مسافری در مدینه منوره برای حاجت بخواهد سه روز روزه مستحبی بگیرد با علم به این که عصر روز سوم مقارن با خروج او از مدینه به مسجد شجره و احرام بستن در آن مکان و رفتن به مکه معظمه بعد از نماز مغربین خواهد بود. در این حال آیا از اول می‌تواند روزه مستحبی بگیرد و آیا این عمل او مشروعیت دارد یا خیر؟

پاسخ :
با توجه به این که روزه مستحبی در مدینه آداب خاصی دارد، رجاء روزه بگیرد.

منبع: zanjani.net