چهارشنبه، 22 دی 1395

پرسش :

روزه داری که می خواهد از باب اجابت دعوت مومن روزه مستحبی اش را افطار کند لازم است که در نزد او افطار کند یا اگر غذا را از او بگیرد و بعدا افطار کند (مثل بعضی مجالس که غذا را دم درب منزل می دهند) باز ثواب برده است؟

پاسخ :
اگر اجابت این دعوت مومن به صورت متعارف متوقف بر اکل نباشد یا اگر همین که بفهمد از غذا استفاده کرده (هر چند در شب) خوشحال می شود روایت شامل این مورد نمی شود.

منبع: zanjani.net