يکشنبه، 26 دی 1395

پرسش :

در بعضی از نقاط کشاورزان، محصولات خود را در مرحله ی داشت به ناچار به عده‌ای دلال می‌فروشند و دلال‌ها متعهد می‌شوند که در هنگام برداشت محصول را به قیمت رایج بخرند و کشاورز حق معامله با غیر از او را نخواهد داشت. حال عده‌ای از دلالان در هنگام خرید با انواع بهانه‌جویی محصول را به پایین‌ترین قیمت ممکن از کشاورز برمی‌دارند حال زکات را چه کسی باید پرداخت نماید؟

پاسخ :
اگر هنگام داشت گندم را به معامله سلف به دلال پیش فروش کند باید شرایط سلف مانند مشخص بودن قیمت و زمان تحویل و ادای قیمت هنگام معامله و... رعایت شود و زکات را باید کشاورز بدهد.

منبع: zanjani.net