يکشنبه، 26 دی 1395

پرسش :

اگر کسى نمی داند آنچه را که در اختیار دارد برای مؤونه سالش کفایت می کند یا خیر، آیا مستحق زکات است؟

پاسخ :
اگر قبلا مخارج سالش را داشته و با مصرف کردن مقداری از آن شک کرده مستحق نیست و اگر قبلا مخارج سالش را نداشته و الان هم شک دارد مستحق است هر چند مقدارى اضافه شده است و در صورت شک در حالت سابقه هم نمی تواند زکات بگیرد.

منبع: zanjani.net