يکشنبه، 26 دی 1395

پرسش :

در برخی از روستاها کشاورزان به جای پرداخت زکات غلات خود، مثلاً‌ 5 روز در مسجد کار می‌کنند آیا می‌توان همین کار در مسجد را به پول حساب کرد مثلاً‌ بگوییم 5 روز کار در مسجد مساوی است با صد هزار تومان و صد هزار تومان از زکات ما کسر شود؟

پاسخ :
در صورتی که متولی شرعی مسجد او را برای انجام کاری برای مسجد اجیر کند می تواند بدهی زکات خود را بابت اجرت حساب نماید.

منبع: zanjani.net