سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

آیا حقوقی که بازنشستگان در بین سال خمسی شان دریافت می کنند و یا یک سال نزد آن ها باقی می ماند مشمول خمس است؟

پاسخ :
اگر حقوق بازنشستگی به خاطر قرارداد بیمه پرداخت شود از زمان امکان وصول، فایده محسوب می شود و در صورتی که تا یکسال در مخارج زندگی مصرف نشود باید تخمیس شود ولی اگر قسمتی از حقوق یا شرط ضمن قرار داد کاری باشد باید به مجرد امکان وصول خمس آن داده شود به جز آن مقداری که بابت کاری است که هنوز یکسال از زمان انجام آن نگذشته است.

منبع: zanjani.net