سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

بعضی اشخاص برای فرزندان خود حساب های پس انداز، جهت خرید مسکن، حج یا غیره باز می کنند و ممکن است چندین سال بگذرد، آیا به این پولها، خمس تعلق می گیرد یا خیر؟

پاسخ :
پولی که از طرف فرزند پس انداز می کند اگر چنین کاری مطابق شأن پدر باشد خمس آن بر پدر لازم نیست ولی بعد از گذشت یکسال از زمان هبه، باید پدر، خمس آن را از طرف فرزند بپزدازد.

منبع: zanjani.net