سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

خمس منزلی که برای فرزند در نظر گرفته شده، شخصی منزل دوم خود را برای فرزندش کنار گذاشته است تا پس از ازدواج به وی ببخشد. آیا باید خمس آن را بدهد؟

پاسخ :
لازم است خمس آن را بدهد مگر این که بخشش خانه به فرزند از شوون لازم پدر باشد و متوقف بر پس انداز یا کنار گذاشتن خانه در این زمان باشد ولی در این فرض هم اگر بتواند مقداری از آن را از طریق دیگر مثل قرض کردن (بدون این که موجب خلاف شأنش شود) تهیه کند باید در صورت پس انداز خمس این مقدار را بدهد.

منبع: zanjani.net