سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

دختر عقب مانده ای پدر و مادر خود را از دست داده، از طرف بیمه مستمری برای او مقرر شده که گاهی از مخارج او اضافه می آید، مبلغ اضافه را برای او پس انداز می کنند، آیا به این پس انداز خمس تعلق می گیرد؟

پاسخ :
اگر رفع احتیاجات دختر عقب مانده در آینده، متوقف بر مال پس انداز شده باشد، خمس لازم نیست و گرنه خمس واجب است.

منبع: zanjani.net