سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

با توجه به این‌که همسرم مقلد مرجع دیگری است و احیاناً نحوۀ محاسبۀ خمس ایشان با مرجع من و فرزندان متفاوت است. وظیفۀ ما در قبال محاسبۀ خمس و نیز پرداخت آن چیست؟ و باید به چه صورت به مراجع مختلف پرداخت کنیم؟

پاسخ :
هر کس باید طبق نظر مجتهد خود خمس خود را حساب کند و بقیه اگر یقین داشته باشند که مالی طبق نظر مجتهد خودشان متعلق خمس است که صاحب مال خمس آن را نداده نمی توانند بدون اجازه مجتهد در آن مال تصرف کنند. البته ما در بعضی از موارد اجازه می دهیم شخص، خمس آن مال را بر عهده بگیرد و در آن مال تصرّف کند.

منبع: zanjani.net