سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

آیا در پرداخت حقوق شرعی اموال (یعنی زکات و خمس) باید از عین مالی که به آن خمس یا زکات تعلق گرفته خمس و زکات آن را پرداخت کرد یا می توان قیمت آن را پرداخت کرد؟

پاسخ :
در خمس پرداخت قیمت آن هم جایز است ولی در زکات بایستی همان چیزی که به او تعلق گرفته را بپردازد و اگر مالی را کنار گذاشته در آن نمی تواند تصرف کند.

منبع: zanjani.net