سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

شخصی آخر سال خمسی مقداری جنس از قبیل روغن و برنج و امثال ذلک اضافه داشته و خمس آن اجناس را از پول درآمد سال جدید پرداخت نموده، آیا این مقدار پولی که بابت خمس پرداخت نموده جزء مؤونۀ سال جدید است و یا جزء مؤونه نیست و باید خمس این مقدار را بپردازد؟

پاسخ :
جزء موونه نیست و در صورتی که بداند به معادل آن تا آخر سال بدهکار نمی شود باید مابه التفاوت خمس و ربع را هم بدهد در غیر اینصورت هم بهتر است فوراً مابه التفاوت این دو مبلغ را بدهد.

منبع: zanjani.net