سه‌شنبه، 12 بهمن 1395

پرسش :

مادر پیر و بیماری دارم که ماهیانه مبلغ زیادی خرج طبابت او می‌کنم، مالی هم از پدرم به ارث رسیده که مورد خمس است آیا امکان دارد سهم امام علیه السلام را نپردازم و برئ الذمه باشم؟

پاسخ :
سهم امام علیه السلام باید صرف مروجین دین و ترویج مذهب بشود. ان شاء الله هر مقدار از ملک خودتان که صرف پدر و مادر می‌نمایید در دنیا و آخرت جزای خیر می‌بینید و مشکلاتتان مرتفع خواهد شد.

منبع: zanjani.net