سه‌شنبه، 12 بهمن 1395

پرسش :

کسانی که از سهم امام علیه السلام استفاده می‌کنند در مدارس علمیه تا چه حدّ باید درس بخوانند که قطعاً شهریه‌ای که می‌گیرند حلال باشد؟ آیا فقیر بودن شرط گرفتن شهریه است؟

پاسخ :
تابع نظر مجتهد شهریه دهنده است. ظاهراً در فرضی که شرط خاصی گذاشته نشده، اگر به صورت متعارف درس بخوانند مجاز به اخذ شهریه هستند. فقیر بودن نیز شرط نیست.

منبع: zanjani.net