شنبه، 16 بهمن 1395

پرسش :

آیا بنده می توانم در این سه روز اعتکافی که در مسجد هستم، پول به افراد بدهم تا برای من وسایل ضروری و غیر ضروری (مثل کارت تلفن، کلوچه، شامپو، لباس، شلوار و غیره...) بخرند و آیا اینها صدق تجارت وسیع نمی کند که حرام باشد؟

پاسخ :
وکیل قرار دادن غیر معتکف برای بیع و شراء جایز است ولی خودش (در غیر فرض ضرورت) جایز نیست خرید و فروش کند.

منبع: zanjani.net