جمعه، 18 خرداد 1397

پرسش :

در روستای ما گندم بیشتر با آب چاه آبیاری می‌شود البته تا عید با آب باران آبیاری می‌شود حکم زکات ما چگونه است؟ مثلاً در ۴۰ تن گندم چقدر باید زکات داد؟

پاسخ :
به نسبتی که با آب چاه آبیاری شده، یک بیستم و به نسبتی که با آب باران آبیاری شده، یک دهم؛ بنابراین اگر نصف با آب باران آبیاری شده و نصف با آب چاه آبیاری شده باشد، زکات چهل تن گندم، سه تن گندم می‌شود.

منبع: leader.ir