شنبه، 30 بهمن 1395

پرسش :

سال گذشته دختر هفت ساله خودم را در عمره مفرده محرم کردم. بعد از بازگشت به ایران متوجه شدم که وضویش اشتباه بوده است. حکمش چیست؟ آیا در این مدت که درایران بوده باید از محرّمات احرام خودداری می‌کرده است؟ و کفاره مترتب است؟

پاسخ :
در صورت امکان برگشت، باید طواف‌ها و نماز آن را انجام دهد واحوط این است که اعمال مترتبه راهم انجام دهد والا نائب بگیرد تا اعمال را انجام دهد بعد به شما خبر دهد تا تقصیر کند و نائب بعد از آن طواف نساء و نمازش را انجام دهد و تا انجام اعمال از محرمات احرام اجتناب کند و در صورت انجام با علم و عمد کفاره واجب است و بر عهده ولی طفل است.

منبع: saafi.com