شنبه، 30 بهمن 1395

پرسش :

در سال‌های اخیر با بکارگیری طرح ترددی بین عرفات و مشعر و منی از عرفات عجزه و بانوان را به سمت منی برده و بدون توقف در مشعر الحرام این حجاج را عبور داده و به منی و رمی جمرات می‌برند آیا صرف عبور از مشعر الحرام و بدون وقوف حتی چند لحظه برای وقوف کفایت می‌کند و یا اینکه لازم است وقوف کمی و یا چند لحظه‌ای داشته باشند.

پاسخ :
وقوف به معنی مکث نیست بلکه مقصود، بودن در مشعر الحرام است بنابراین اگر در حال عبور از مشعر قصد وقوف داشته باشند مجزی است.

منبع: saafi.com