جمعه، 1 ارديبهشت 1396

پرسش :

اعطای تسهیلات در قرارداد اجاره به شرط تملیک چگونه صورت می‌گیرد؟

پاسخ :
اجاره به شرط تمليک عقد اجاره‏‌ای است كه در آن شرط می‏‌شود مستاجر در پايان مدت اجاره در صورت عمل به شرايط قرارداد، عین مستاجره را مالک گردد. در این قرارداد متقاضی بعد از تعيين کالایی كه نياز دارد به بانک تعهّد می‌‏سپارد؛ به محض اعلام بانک در مورد آماده بودن كالای مورد تقاضای وی، نسبت به انعقاد قرارداد اقدام نمايد. پس از آن‌كه كالا توسط بانك فراهم شد به عنوان اجاره تحويل متقاضی می‌‏گردد و در صورت وفای به قرارداد، در پايان مدت قرارداد، به مالكيت مستاجر در می‌آید. در قرارداد اجاره به شرط تمليک، مبلغ مال‏‌الاجاره‏ كل، تعداد و میزان هر قسط مال‏‌الاجاره و نيز مدت قرارداد، تعيين می‏‌شود. میزان مال‏‌الاجاره در مورد موضوع اجاره به شرط تمليک با در نظر گرفتن قيمت تمام شده و سود بانک تعيين می‏‌گردد.

منبع: www.mbri.ac.ir