جمعه، 1 ارديبهشت 1396

پرسش :

شهاب سنگ‌ها به چند نوع تقسیم می شوند؟

پاسخ :
شهاب سنگ‌ها به طور کلی به سه نوع اصلی تقسیم می شوند: سنگی، آهنی و سنگی – آهنی.
یافتن شهاب سنگ‌های سنگی مشکل‌تر است. زیرا از سیلیکات‌هایی مانند سیلیکات‌های سنگ‌های زمینی تشکیل شده اند. شهاب سنگ‌های سنگی آهنی نادرترین نوع شهاب سنگ‌ها هستند. در آنها بلورهای سنگی در زمینه فلز دیده می‌شود و در مواردی سنگ و فلز با هم مخلوط شده‌اند. شهاب سنگ‌های آهنی شهاب سنگ‌هایی هستند که عمدتاً از آهن و نیکل تشکیل شده‌اند.
شهاب سنگ‌های آهنی بسیار کم در معرض هوازدگی قرار می‌گیرند. بنابر این چندین سال هم که از سقوط‌شان بگذرد باز هم شکل اولیه خود را حفظ می‌کنند. ولی شهاب سنگ‌های سنگی را پس از چند سال به دشواری می‌توان از سنگ‌های زمینی تمیز داد.

منبع: noojum.com