جمعه، 1 ارديبهشت 1396

پرسش :

دختری ۳۰ ساله هستم که خونریزی روز اول تا سوم عادت ماهیانه‌‏ام خیلی شدید و غیرقابل کنترل است طوری که نمی‌‏توانم از خانه بیرون بروم و علی‌رغم این‌که از نوار بهداشتی‏‌های سایز بزرگ و ویژه استفاده می‏‌کنم ولی باز هم خونریزی به لباسم می‏‌زند. لطفا بگویید چرا این این‌طور می‌‏شوم و چه کار کنم حجم خونریزی‏‌ام کمتر شود؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر اعظم ‏السادات موسوی، متخصص زنان و زایمان:

برای تشخیص علت ابتدا باید یک سونوگرافی از رحم و تخمدان‏‌ها انجام بدهید زیرا شایع‌ترین علت خونریزی‏‌های زیاد هنگام عادت ماهیانه در سن شما فیبروم‌‏های رحمی هستند. بنابراین لازم است به یک پزشک متخصص زنان مراجعه کنید تا تحت درمان قرار بگیرید و از حجم خون قاعدگی‌‏تان کاسته شود. در صورت درمان نکردن مشکل، قطعا دچار کم ‏خونی و عوارض متعاقب آن خواهید شد. توصیه می‌‏شود هنگام عادت ماهیانه حتما از قرص‏‌های مفنامیک اسید و آهن استفاده کنید.

منبع: salamatism.com